Servicii

PIELEA TA ESTE RĂSFĂȚATĂ ȘI PRIMEȘTE TOATĂ ATENȚIA NOASTRĂ!Clinica noastră este specializată în variate tipuri de tratamente și proceduri dermato-estetice. Scopul nostru este sănătatea, confortul și frumusețea pielii tale!

Tratament Dermalinfusion

DERMALINFUSION® este singurul tratament pentru față și corp, care acționează delicat asupra pielii, exfoliază eficient celulele deteriorate și livrează o infuzie de săruri, pentru a trata a gamă largă de probleme ale pielii.

Tratament ‪Epilare Laser Primelase

Platforma de epilare din clinica Miomed utilizează fototermoliza selectivă drept metodă pentru îndepărtarea părului nedorit.

Tratament Rejuvenare și Cicatrici — Laser eCO2 Lutronic

MIOMED Clinic dispune de o platformă laser CO2 de la Lutronic, fiind primul laser ablativ fracționat care livrează întreg spectrul de tratamente pentru rejuvenare facială cu aplicații largi în dermatologie estetică.

Consultaţie de Specialitate Dermato-Venerologie & Dermato-Pediatrie

Pielea este cel mai mare organ al corpului, interfața dintre mediul înconjurător și mediul intern al organismului.

Tratamente cu Acid Hialuronic

Tratamentele injectabile cu acid hialuronic restaurează volumul, stimulează producția de colagen, creează structura, definește și conturează armonios fața.

Tratamente cu Toxina Botulinică

Injecțiile cu toxina botulinică au ca scop eliminarea ridurilor dar, mai important, ajută foarte mult la prevenirea formării lor.

Peeling Chimic

O procedură dermatologică care ajută la îndepărtarea celulelor moarte prin exfoliere și stimularea procesului natural de regenerare al pielii.

Mezoterapie & Microneedling

Tratamente de ultimă generație, simple și cu rezultate spectaculoase pentru întinerirea pielii și ameliorarea imperfecțiunilor.

Terapia PRP (Platelet—Rich Plasma) / Terapia Vampir

O metodă naturală de întinerire și modelare a proceselor de regenerare a țesuturilor.


Insert Content Here